Muziek en prentenboek

Voor 3 jarigen (zonder begeleiding)

Een prentenboek gebruiken als uitgangspunt nodigt op een positieve en stimulerende manier uit tot reactie! Samen luisteren naar een prachtig prentenboek, erover zingen, dansen, spelletjes doen en muziek maken is nu helemaal leuk. Tussen het derde en vierde jaar maakt het kind een grote verandering door. De peuter is al een hele persoonlijkheid en vindt dat hij/zij alles zélf wel kan. Wat toch wel fijn is, is dat papa of mama nog wel dichtbij zijn. Ouders wachten in de gezellige foyer, relaxt met een kopje koffie/thee en een tijdschrift of kijken door het raampje. Soms mag je meedoen, gezellig!

Na afloop van de les (45 minuten) is er een gezellig vrij spel moment met een grote mand vol speelgoed. De kinderen kunnen vriendjes maken, terwijl de ouders de kans krijgen om van Aline te horen hoe het gegaan is. Aline Corté is een enthousiaste en professioneel opgeleide muziekdocent. Ze is gespecialiseerd in het lesgeven aan peuters en kleuters. Haar expertise ligt bij het ontwikkelings- en belevingswereld van het heel jonge kind. Ze vindt het leuk om tijdens de muziekles op haar fluit, mondorgel, klokkenspel of gitaar te spelen.

Voor wie:

De kinderen beleven de muziek ontdekkend en spelend. Kinderen worden van nature geboeid door muziek. Muziek geeft de totale ontwikkeling een impuls.

Wat heb je nodig:

Het is handig om antislipsokjes, slofjes of gympjes mee te nemen en wat te drinken en te eten voor het vrije spelmoment na de les.

Cursusdetails

Leeftijd
3 jaar, zonder begeleider
Locatie
Kunstcircuit Deventer oost, Zwaluwenburg 2
Tarief
€50
Lessen
5x, 1 keer per week
Tijd
09:30-10:30
Start
Startdatum nog te bepalen